Via onderstaand formulier kunt u een melding doen over slagschaduw, geluid, of obstakelverlichting. We streven er naar zo spoedig mogelijk te reageren. Indien uw melding specifiek één van de deelnemende parken betreft óf de gemeente Dronten, kunnen we uw melding doorsturen. U dient daartoe dan wel onderaan het formulier toestemming te verlenen om uw melding door te sturen naar het betreffende windpark of de gemeente Dronten.

Noteer het nummer van de windmolen en vul het in op onderstaand formulier. (Klik op de afbeelding voor een uitvergroting).

Kijk op de kaart over welke windmolen uw melding gaat. Voor een vergroting van de kaart: Klik hier.

Meldingformulier

Doe hier uw melding, of stel uw vraag, over bv. slagschaduw, geluid of obstakelverlichting

Soort melding(Vereist)
U kunt per melding één van de onderwerpen kiezen. Dus óf Geluid, óf Slagschaduw, etc. Wilt u dus over meer zaken iets melden, vult u dan a.u.b. een tweede melding in. We weten dan exacter welk soort melding over welke windturbine gaat.
Wilt u iets anders melden, geef dan hier aan waar uw melding over gaat.
Geef a.u.b. nauwkeurig aan over welke windturbine uw melding gaat.
Omschrijf kort wat u waarneemt (dus waar lijkt het geluid op, of waar neemt u slagschaduw waar, etc.)
DD slash MM slash JJJJ
Van:(Vereist)
:
Tot(Vereist)
:
Naam(Vereist)
Vul uw adresgegevens in(Vereist)
Max. file size: 256 MB.
Uitwisseling gegevens(Vereist)
Ik ga akkoord dat mijn melding evt. wordt gedeeld met één van de deelnemende windparken en/of het windloket van de gemeente Dronten. (Mijn contactgegevens mogen niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan het verwerken van deze melding.)