23 april 2024

Laatste deel ketenpark op 1 mei ontruimd

Het terrein van het ketenpark van Windplan Groen aan de Rietweg in Dronten raakt langzaamaan weer leeg. De laatste bouwketen zijn uiterlijk 1 mei verwijderd. In de daaropvolgende maanden wordt het gehele terrein in oude staat hersteld. Dat heeft de directie van Windkoepel Groen in een brief aan omwonenden laten weten.

In de brief bedankt het windpark de omwonenden “dat we uw buur mochten zijn”. “De gazons zijn goed onderhouden, bomen zijn gesnoeid en de door ons geplante knotwilgen staan er goed bij. Vanaf 1 mei tot aan 1 juli staan er weliswaar geen kantoorunits meer, maar er wordt nog wel gebruik gemaakt van het bestaande bedrijfsgebouw (schuur). Per 1 juli stopt de huur van het terrein.”

Het ketenpark bood in 2022 en in 2023 ook onderdak aan de Open Dagen van Windplan Groen.