15 september 2023

Informatiebijeenkomsten over obligatielening Windplan Groen

De Stichting Obligaties Windplan Groen houdt op 10 en 11 oktober 2023 drie informatiebijeenkomsten over de uitgifte van obligaties. Deze vinden plaats in zalencentrum Open Hof in Dronten en Congrescentrum De Pijler in Lelystad.
Details van deze vorm van financiële participatie worden vooraf (rond 1 oktober) gepubliceerd in een zogeheten Informatie Memorandum (IM). Dat IM vindt u dan onder meer via www.windplangroen.nl/obligaties

Aan deelname zijn enkele voorwaarden verbonden, zoals:
* u heeft een woonadres in de gemeenten Dronten of Lelystad
* u bent 18 jaar of ouder
* u bent geen deelnemer in Windshare of één van de windparken in Flevoland

Voldoet u aan die drie voorwaarden, meldt u zich dan hier aan voor een van de informatie bijeenkomsten.