09 juni 2023

Aanpassing op locatie Open Dag

Goed nieuws voor iedereen die zaterdag 10 juni de Open Dag aan de Rietweg bezoekt. De Informatiekramen van diverse betrokken bedrijven, zijn verplaatst van de grote tenten naar de (van airconditioning voorziene) directiekeet op hetzelfde terrein. In de koele kamers kunt u terecht voor informatie over bijvoorbeeld slagschaduw, geluid van windturbines of obstakelverlichting. Maar er zijn ook diverse bedrijven die informatie geven over de werkgelegenheid in de sector.
Bezoekers kunnen aan de Rietweg ook instappen voor een bustour langs twee bouwlocaties. Daar zijn onderdelen van windturbines te zien maar ook enkele windturbines die al klaar zijn. Ook is er een moderne vrachtwagen te zien waarmee de tientallen meters langs rotorbladen zijn vervoerd.

Aan de Open Dag wordt meegewerkt door:
* Elf windparken van Windplan Groen
* Vestas (Windturbinebouwer)
* Pure Energie (Windparken)
* Van Gelder (Aannemingsmaatschappij)
* Geomaat (Landmeten en maatvoeren)
* Windunie (Zon-, wind- energiesystemen)
* Ventolines (\Zon-, wind- en systeemintegratieprojecten)
* Topwind (Consultancy)
* Van den Heuvel (Infrastructuur voor Water en Energie)
* Verschoor Kraanverhuur
* Van der Vlist Transport

Zie ook: www.windplangroen.nl/open-dag-23-juni-2023/