22 mei 2023

Ontdek zaterdag 10 juni de toekomst van energie tijdens de Open Dag

Stap in de toekomst van energie tijdens de Open Dag van Windplan Groen op zaterdag 10 juni 2023! Ontdek hoe windmolens bijdragen aan een duurzame wereld voor ons allemaal en maak kennis met de energie-toekomst. Windplan Groen nodigt je uit om betrokken te zijn en mee te doen aan de energietransitie.

Kijkje achter de schermen: leer van experts en ontdek hoe windenergie werkt

Tijdens deze exclusieve dag krijg je een uniek kijkje achter de schermen van onze windparken. Leer van experts, ontdek hoe windenergie werkt en zie met eigen ogen hoe we samen kunnen bijdragen aan een groene toekomst. Laat je inspireren en ontdek de duurzame mogelijkheden die Windplan Groen te bieden heeft.
Op het ketenpark aan de Rietweg 3 in Dronten, het centrale punt van de dag, ben je van harte welkom van 10.00 tot 15.00 uur. Hier kun je stands bezoeken van de windparken, bouwers en aannemers in twee grote tenten en bouwketen. Ouders, jongeren en geïnteresseerden uit de onderwijswereld kunnen hier waardevolle informatie krijgen over toekomstkansen in de windenergiesector.
Lees meer details op de Open Dag-pagina