04 juli 2022

Windpark Hanze toont bouwnieuws in De BouwApp

Bouwnieuws rond windpark Hanze (één van de deelnemende windparken binnen Windplan Groen) is nu te volgen via de zogeheten BouwApp. Zo meldt de app deze week bijvoorbeeld over de diepe drainage bij de kraanopstelplaatsen.
Als belangstellende kunt u die app installeren (bijvoorbeeld op uw telefoon) en vervolgens aangeven dat u nieuws van Windpark Hanze wilt volgen. U krijgt dan automatisch laatste nieuws te zien, zodra dat wordt gepubliceerd.

  • U kunt de Windpark Hanze BouwApp gratis downloaden via de Play Store (Android) of de App Store (Apple). Wanneer u zoekt op ‘Windpark Hanze’, kunt u de app installeren.
  • U kunt ook de QR-code scannen. U komt dan direct op de juiste pagina om de BouwApp te downloaden.

Hebt u de App geïnstalleerd? Maak dan gebruik van de zoekfunctie (vergrootglas) en zoek naar Windpark Hanze.

Elke keer wanneer er een bericht geplaatst wordt op de BouwApp komt er direct een berichtje (notificatie) op de smartphone of tablet. Zo worden betrokkenen van het project geïnformeerd over de actuele stand van zaken. Met de app kunt u ook vragen stellen aan het windpark.

Windpark Hanze
Windpark Hanze bestaat uit 15 windturbines en is gelegen in de gemeente Dronten in het noordoosten van in Flevoland.
Het windpark is onderdeel van Windplan Groen, het overkoepelende plan voor de ontwikkeling van windenergie in het oosten van Flevoland. General Electric levert de windturbines en Van Gelder realiseert de wegen en kraanopstelplaatsen, in samenwerking met verschillende onderaannemers. De windturbines van Windpark Hanze leveren naar verwachting 350.000 MWh per jaar op, genoeg duurzame energie voor ruim 100.000 huishoudens.

Zie ook www.windparkhanze.nl/