27 februari 2022

Uitzending Windplan Groen Journaal: 15 maart

Vanuit de studio van Kwoot in Dronten vindt dinsdag 15 maart (vanaf 19.30 uur) de uitzending plaats van een nieuw Windplan Groen Journaal. Iedereen kan kijken, zonder zich vooraf aan te melden. Dat kan die dag door hier te klikken of de link op de Journaal-pagina van Windplan groen te gebruiken.
De presentatie van is deze keer in handen van Tineke Stuifzand. Ze ontvangt studiogasten, neemt nieuws rond de windparken door en leidt diverse reportages in die de afgelopen weken zijn gemaakt. In één van die reportages komt hergebruik van (materiaal van) de oude windmolens aan de orde.

Tijdens de uitzending kunnen kijkers weer direct vragen stellen aan de studiogasten. Wie de uitzending die dag mist, kan via de Journaal-pagina van Windplan Groen het journaal terug kijken.