04 oktober 2021

Eerste HSE Awards uitgereikt

Windplan Groen hecht grote waarde aan veiligheid op de bouwplaats. Medewerkers die daar een bijdrage aan hebben geleverd, maken kans op de zogeheten Health Safety Environment (HSE) Award. Inmiddels zijn de eerste awards uitgereikt aan Glenn Egberts (van Gelder) en Herriëtt Gaspers (ABB Hitachi). Ze kregen een pakket in duurzame verpakking van lokale producten die zo veel mogelijk binnen de gemeentegrenzen zijn geteeld of verwerkt.

Herriëtt Gasper (links) is geselecteerd vanwege haar goede inzet en positieve benadering van HSE. Ze leverde bovendien als mede-presentator een bijdrage aan de Veiligheidsfilm van Windkoepel Groen.

Glenn Egberts ontving de HSE award vanwege de aandacht die hij geeft aan HSE tijdens de voorbereiding van de werkzaamheden. “Hij is daadkrachtig in zijn optreden en neemt de juiste acties om veilig de werkzaamheden te kunnen starten.”